Tel : +31 6 53 52 92 70

Met mr. Nienke Bloebaum als uw advocaat heeft u ruime ervaring in het straf(proces)recht aan uw zijde. Tijdens haar studie aan de Universiteit Maastricht heeft mr. Bloebaum als griffier in de Rechtbank Limburg ervaring in het strafrecht opgedaan. Vervolgens is zij in 2018 beëdigd tot advocaat. Mr. Bloebaum begon haar carrière als strafrechtadvocaat bij het gerenommeerde kantoor Zuketto Advocaten te Maastricht. Sinds 1 februari 2023 is zij werkzaam bij Szymkowiak Strafrecht.

Wanneer u uw verdediging in handen van mr. Bloebaum legt, bijt zij zich vast in het dossier en laat zij niet snel meer los. Mr. Bloebaum realiseert zich goed wat er op het spel staat voor haar cliënten en doet dan ook alles in haar macht om zaken te winnen. Iedere strafzaak is anders en verdient een persoonlijke aanpak. In overleg met haar cliënten bedenkt mr. Bloebaum met veel zorgvuldigheid een strijdvaardige strategie. Haar werkwijze wordt uiteraard gekenmerkt door een volledige dossierbeheersing, maar ook zorgt mr. Bloebaum ervoor dat u weet wat u kunt verwachten gedurende uw strafzaak.

De communicatie tussen advocaat en cliënt is zeer belangrijk. Een goede bereikbaarheid en vlotte wijze van contact met haar cliënten maakt mr. Bloebaum uniek. Het strafrecht vraagt ook aandacht buiten de reguliere kantooruren. Flexibiliteit is dan ook één van haar krachten.