Onze kantoornaam is helder: Szymkowiak Strafrecht houdt zich enkel bezig met strafzaken. Dat is waar wij goed in zijn en dat is wat we doen.

Wij zijn specialist op het gebied van strafzaken. U mag van ons verwachten dat u de best mogelijke juridische bijstand krijgt. Wij bereiden u goed voor op uw strafzaak. Na een gedegen kennisname van het dossier geven we u een eerlijk advies. Met ons aan uw zijde weet u wat u te wachten staat. In overleg met u bepalen wij de koers van de verdediging.

Wij hebben slechts één belang: het belang van onze cliënt. Dit belang behartigen wij ter zitting met charme en flair. Als het nodig is laten we graag onze tanden zien. Wij proberen dat echter zoveel mogelijk te vermijden omdat wij er van overtuigd zijn dat uw belang niet gediend wordt door het conflict te zoeken met de andere procesdeelnemers.

Wij deinzen nergens voor terug: van zware, omvangrijke strafzaken zoals georganiseerde criminaliteit, moord, doodslag en zedendelicten, tot de lichtere strafzaken zoals een overtreding van de Wegenverkeerswet of een eenvoudige mishandeling. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in alle facetten van het straf(proces)recht. Geen enkele zaak is voor ons te groot of te klein!

Wij voeren een landelijke praktijk. Onze thuisbasis ligt weliswaar in het zuiden van het land, maar om uw belangen goed te behartigen reizen wij graag de provinciegrens over.

Financieel
Wij staan cliënten zowel op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging) bij, alsook op betalende basis. Wanneer wij op betalende basis voor u optreden, maken wij graag met u een prijsafspraak voor de gehele zaak. Ons standaard uurtarief ligt in beginsel op € 385,00 exclusief BTW. Wij zullen altijd transparant zijn over de kosten en maken duidelijke afspraken met u. Belt u ons gerust voor meer informatie.

Rechtsgebiedenregister NOvA
De advocaten van Szymkowiak Strafrecht hebben in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het hoofdrechtsgebied strafrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie zijn wij verplicht om ieder kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.